zaterdag 22 januari 2011

GOED NIEUWS #04

GOEDvandoen GOED NIEUWS #04


De laatste ronde!
De koopjes lopen op hun einde. Tot 31 januari gaat ons geweldig wintergoed de deur uit aan -40%! Grabbel nog snel wat je hebben wil, want op = op!

Costo Kombai rood Tas vliegenzwammen Armband rood Wanten matroesjka


Daar is de lente
Ondertussen wordt het ten huize GOEDvandoen al een beetje lente, want de eerste goedweerspullen zijn net gearriveerd. Thokk Thokk verrast met frisse kleuren, korte mouwen en pittige snits. Vrolijke soberheid, daar zijn we tuk, of beter thokk, op.

Knoopjesshirt multi Helderwatergroen Knooptop zomergeel Zakkenshirt malibu


Veel goeds!
Helga

zaterdag 8 januari 2011

London Cityguide

Zin in eens goed groen citytrippen? Et voilà, met deze stadsgids kan je zo vertrekken. Naar Londen dan nog wel.

London Cityguide
 "What we like about... London" is de eerste mini urban eco guide van Greenleave, een Nederlandse online verzamelplaats voor de geestigste en groenste vakantie-adressen. De Londen-gids werd bij elkaar geschreven door Erika Berkhof, een van de twee Greenleave-dames. Erika is wat reizen betreft niet bepaald een groentje. En ze mag zichzelf ook zonder bluf Londenkenner noemen, want ze woonde 4 jaar lang met man en kinderen in de Engelse hoofdstad. Ofte: alles wat je in deze stadsgids leest, komt uit goede bron. In alle opzichten. Erika stelt de leukste groene hotels, resto's en activiteiten van de wijken West-Londen en Oost-Londen voor op een vlotte 18 pagina's. Dat is net uitgebreid genoeg om een persoonlijke keuze te maken en net beknopt genoeg om niet dagenlang te hoeven twijfelen.

Ja, soms is het allemaal écht eenvoudig. En om het helemaal makkelijk te maken: de gids is in handig pdf-formaat, dus je kan hem op verschillende (ook groene :)) manieren lezen.

Nieuwe kaartjes van Studio Tickle

Postkaart zwarte zwaan
Vrolijk goed, dat is waar Studio Tickle voor staat. Lizzy Pauwels, de dame achter deze ontwerpstudio, houdt van kleur, eenvoudige vormen en patronen en ook van het milieu. Al haar papierproducten zijn namelijk lokaal (lees: in Gent) en milieuvriendelijk geproduceerd. Lizzy rijdt met de bakfiets op en af naar de drukkerij, doet het met FSC-papier dat wordt bedrukt met plantaardige inkt. En hoe! Zo geweldig eenvoudig en zo fantastich leuk! En dat voor én achter!

Postkaart tortelduifjes
Dus: halt! Stop dat e-mailverkeer! Koop deze kaart! Neem een pen! Schrijf een goede boodschap neer! Spring op je fiets! En breng de goede boodschap naar de brievenbus van je geliefde! Met de groeten van GOEDvandoen ;-)

Materiaal: FSC-papier, bedrukt met plantaardige inkt.
Afmeting: 100 x 148 mm, afgeronde hoeken.

Koop je 10 (al dan niet verschillende) postkaarten, dan krijg je er van ons zomaar eentje bovenop! 

Al onze producten van Studio Tickle kan je hier vinden.

dinsdag 4 januari 2011

F(l)avourite webshops

Zo. We staan erbij. Bij de leukste webshops van de lage landen. Het werd tijd, zekerst!

Zo zeggen ze daar:

Alles wat je hier kunt shoppen is goed. Groen, eco, fair, bio of hoe je het hebben wilt. Van T-shirt tot armband, van notitieblaadjes tot tas. Overal is over nagedacht met het oog op duurzaam ondernemen. Inmiddels heel gewoon natuurlijk, maar aangezien nog lang niet iedereen dit doet blijft het toch bijzonder.

Goed van doen - Alles goed, fair, hip, eco

maandag 3 januari 2011

GOED NIEUWS #03


GOEDvandoen

GOED NIEUWS #03

Een nieuw jaar, nieuw nieuws!


GOEDvandoen zwaaide 2010 uit met een goed gevoel. Met dank aan jullie, dat spreekt. En wel, in 2011 wordt het nòg beter, leuker, meer, mooier, sneller, groener en duurzamer. Blijf ons dus volgen, want de komende weken en maanden volgen mooie nieuwe merken, verse producten, frisse ideeën en prettige projecten.

2011

Maar eerst: SOLDEN! We ruimen plaats voor onze nieuwigheden, dus al het wintergoed gaat de deur uit. Sjaals, wanten, mutsen, hoedjes, t-shirts met lange mouwen, hoodies en alles wat maar naar vilt ruikt, vinden jullie terug bij

GOEDKOOP -10%
GOEDKOOP -20%
GOEDKOOP -30%


En oh ja, we hebben een winnaar! Iedereen die in december bij ons kwam shoppen, maakte kans op een goed gevulde GOEDzak ter waarde van 50€. We deden het lekker ouderwets, schreven alle namen op paperblokvelletjes, stopten ze in een GOEDzak (wat anders?) en visten er blindelings een naam uit. Sandra Vrijdags, jij bent ‘em! Mail ons nog even je favoriete goedzakkleur en je pakket komt zeer spoedig jouw richting uit.

GOEDzak

We wensen jullie een geweldig goed nieuw jaar!

Goede groeten,
Helga

PS: volg ons ook op Twitter of Facebook en zie als eerste onze nieuwe producten en speciale acties.

Is deze mail niet goed leesbaar? Klik dan hier.