zaterdag 12 februari 2011

Vang de flos en win een Jos!

Jos van der Meulen, ik mag hem wel. Altijd in voor een geintje. Altijd afval verzamelend. En altijd afval recyclerend tot geinigheden. Cirkeltje rond. Zijn motto: “geef een ander je afval cadeau.” Goed bedacht, toch. In het atelier van Jos waan je je in een andere dimensie. Je vindt er aardmannetjes, puinkabouters, knijperbomenbossen, wereldzakken,... Je hebt er geen gedacht van wat die man allemaal fabriceert. Onze favorieten zijn de paperbloks (ten huize H&M gebruikt tot in het kleinste vertrek) en de paperbags (ten huize H&M eveneens gebruikt tot in het kleinste vertrek), beide gemaakt van ongebruikte billboardposters. En omdat de paperbags gloednieuw zijn in onze shop en omdat wij ons geluk daaromtrent graag met u allen willen delen, schenken wij er zomaar 3 weg: 1 small, 1 office en 1 classic. Wil je er graag één bemachtigen? Moeilijk is dat niet: laat gewoon hieronder weten of je voor de kleine, de middelmatige of de grote kiest en wat je er mee gaat aanvangen. De rest doen wij. In alle onpartijdigheid. Volgende week zondag volgt de uitreiking. Vang hem, die Jos!

paperbag small

paperbag office

paperbag classic

7 opmerkingen:

 1. Voor mij graag de office-versie, vermits ik die echt op kantoor zal gebruiken. Elk bureau bij FARO heeft een vuilnismand en daarnaast ook een papiermand voor papier- en kartonafval. Meestal is die papiermand een gewone kartonnen doos. Ik zou die bruine kartonnen doos naast mijn bureau graag vervangen door de 'paperbag office'.

  Groetjes,
  Birgit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan strijd ik om de classic! Lijkt me perfect om in de woonkamer er onze stapel dekentjes en kussens in te leggen wanneer ze niet gebruikt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De classic graag!
  Dat kan nog goed van pas komen, we hebben nu nog altijd geen prullenbak in huis... En handig is dat niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij mag het ook de classis zijn, die komt altijd van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel, doe mij maar een classic. Nu staat in onze keuken gewoon een ordinaire papieren zak waarin al het papier verdwijnt. Moest dat nu zo een hip exemplaar worden, dan wordt papier-naar-het-kot-brengen stukken plezanter!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. voor mij de classic graag; ik geef hem kadoo aan mijnen oudste en zijn vriendin die net samenwonen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dames! Het moment is daar, de kinderhand heeft het werk gedaan, aan mij nu om de paperbags de wereld in te sturen. Jullie zagen het allemaal nogal groots, dus helaas koos niemand voor de kleinste telg. Die koesteren we dan nog even zelf :). De paperbag office gaat naar la Birgit van FARO, weg dus met die bruine kartonnen doos naast je bureau. De paperbag classic gaat naar Vanessa, omdat papier-naar-het-kot-brengen nu eenmaal plezant moet zijn. Mailen jullie jullie adres nog even door?

  BeantwoordenVerwijderen