vrijdag 2 maart 2012

Gezocht: een strakke bips!

Het zit zo. De onderbroek was zoek. Uitgerekend die onderbroek die een klant van mijn shop zo graag tot haar uitzet wilde rekenen. Een grasgroene onderbroek, fair en bio en alles erop en eraan. Echt een schoon ding. Ziet dat af:


Maar helaas, ik was ze kwijt. De dame in kwestie deed niet moeilijk en ik ook niet, dus grasgroen werd stille oceaan. Ook mooi, natuurlijk. Een dik jaar later: ik zit nonchalant in mijn collectie onderbroeken te wroeten. En u raadt het al, welke onderbroek vis ik daar zo toevallig als wat op? Juist, grasgroentje! Ik vind ze nog altijd ontzettend mooi, het is het allerlaatste exemplaar in die kleur en ook bij Pants to Poverty zelf is ze niet meer te bemachtigen. Een collector's item, dus.

En weet u wat? U mag ze hebben! Voor mijn eigen billen is ze te klein (dat weet u dan ook weeral), maar wie weet hebt u wel een bips in een strakke maat S. Ik vraag u niet om uw billen te befotograferen, noch om uzelf te taggen, uw beste onderbroekenlol boven te halen (niet doen!) of dit bericht met 100 van uw beste virtuele vrienden te delen. Echt niet. Laat gewoon hier of op mijn facebookpagina een berichtje achter als u uw afgetrainde billen graag eens in het grasgroen wil tooien. Woensdag 7 maart doet mijn dochter dan van lootjetrek.

3 opmerkingen:

  1. Oooooh, zo'n schoon onderbroek! Da's nekeer iets anders dan al de zwarte die ik heb ;-) Zo'n collector's item zou ik met trots dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. omdat grasgroen een vrolijke lentekleur is doe ik graag een gooi naar deze collector's item!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou nou, het werd een nek-aan-nekrace, met slechts 2 kandidaten met S-bips. De dochter trok een strootje en het werd... la merlette blanche! Sein je me nog even je adres door?

    BeantwoordenVerwijderen