zondag 20 april 2014

Nieuw in de rangen: Minga Berlin!

Je moet al een koele kikker zijn om niet van je sokken geblazen te worden door de bonte anarchie van Minga Berlin. Echt, ik word daar niet goed van. In de goede zin dan.
Om maar een voorbeeld te geven:


Of nog een:

Of allemaal! (Op die 'allemaal' kan je dan klikken en dan kom je in mijn winkel terecht. Ha ja, tussendoor moet ik natuurlijk ook iets proberen verkopen)

Sokken voor digitale bohémiens, blasfemische interpretaties van - o wie herinnert zich nog - Burlington, schizofrene sokken, sokken die je voeten smaak geven,... De kranten kopten onlangs dat de witte sportsok terug is. Wel, dan moet ik je teleurstellen, niet bij GOEDvandoen. Minga Berlin heet hier het nieuwe fashion statement. En ook eco statement. Want uiteraard scoort Minga Berlin ook bijzonder goed op de schaal van GOEDvandoen. Even kort:
- gemaakt van 80% bio Mako katoen (Mako, dat klinkt dan wel naar een bento box, maar is een Egyptisch extreem zacht katoen)
- in een familiebedrijfje in Istanbul, dat veelvuldig ISO-gecertifieerd is (voor kwaliteit, milieubescherming, eerlijke werkpraktijken en gezondheid en veiligheid)
- met state of the art Italiaanse Lonati naaimachines (voor de allerbeste kwaliteit, dus nee, je tenen zitten er niet na een week door, zelfs niet na een jaar - al moet je wel tijdig je teennagels knippen) 
- elk sokkenpaar is verpakt in een biologisch afbreekbaar zakje met een gerecycleerd kartonnetje. Dit alles zo uitermate prettig vormgegeven, dat niet alleen je voeten er wel bij varen, maar ook je geest. 


En omdat het Pasen is en omdat de winkeljuffrouw goedgezind is en omdat Minga Berlin toch een warme verwelkoming verdient, geef ik 3 paar Minga's naar keuze weg! Hopla. Veel moet je daar niet voor doen. Maar wel iets. Iets grappigs, want ik lach graag. Dus neem een gekke, leuke, mooie sokkenfoto (maakt niet uit met welke sokken, het mogen er zelfs van geitenwol of met gaten zijn), post die op de FB-pagina van GOEDvandoen en wie weet krijg je wel een fabuleus paar Minga's in ruil!

Inspiratie van Minga:

Maar als je zo'n foto te intiem vindt om op FB te plaatsen, kan het ook zo:

Het hoeft zelfs geen zelfportret te zijn:  

De sok hoeft zelfs niet heel erg herkenbaar te zijn: 

Zolang je foto maar de eindeloze potentie van de sok belicht:

Voilà, je weet weer wat doen op Pasen!

Goeds, 
Helga

Geen opmerkingen:

Een reactie posten