zaterdag 13 december 2014

Lijstjes.

De eerste eindejaarslijstjes duiken op. Wij doen voor de gezelligheid een keertje mee. Deel 1: de 10 best verkochte producten van 2014. Voil├á! 


Op nummer 1: mijn eigenste favoriet (hoe straf is dat nu eigenlijk), mijn trouwste vriend, dag in dag uit, in 2014 en al lang voordien. De topper van een Dopper


Op nummer 2: sokken voor blije mensen. En ja, streepjessokken blijven favoriet onder de Belgen. Onze Noorderburen gaan sokgewijs graag wel eens veel wilder. Dat is geen beroepsgeheim.

Op nummer 3: het kikkers-shirt van ons eigen label ThreeShirts. Er bestaat een veeg vermoeden dat de overtuigingskracht van het fotomodel dit shirt zo hoog in de ranking heeft gebracht. 

Op nummer 4: het boek dat je belooft dat moestuinieren supersimpel is en je daaropvolgende zelfgeoogstegroentenkooksels superlekker. En het nog waarmaakt ook. Heden maar 9€! 

Op nummer 5: het Alien-shirt. Blijkbaar voelen heel wat dames zich aangesproken. 

Op nummer 6: the wave van ons favoriete merk ThokkThokk. Vandaag nog aan de wasdraad, weldra misschien onder de kerstboom. 

Op nummer 7: de schone Amber marcel van Pants to Poverty. Nog maar 2 exemplaren te koop!

Op nummer 8: de robuuste, onverslijtbare Walter. Hij heeft zijn naam mee, dat moet gezegd.

Op nummer 9: alweer streepjes. En nog maar 1 exemplaar van te bemachtigen! Zo gaat dat met die toppers.

Op nummer 10: de paperbox. Of hoe eindelijk eens netjes en gestructuur je oud papier verzamelen, in een mand gemaakt van... oud papier. Mensen vragen me ook wel eens of ik weet waar die tegels te koop zijn. 

Hopla. Volgende week een nieuw lijstje. Hebben jullie verzoeken? De 10 slechts verkochte producten van 2014 misschien? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten